Partly Refurbished iPhone SE 64GB rose goud B-grade


Er zijn geen actuele prijzen bekend van dit product.

AlternatievenEen refurbished iPhone SE kopen?
Het beste van twee werelden in een: een goede prijs en hoogstaande kwaliteit. De refurbished iPhone SE is een gebruikt toestel die door de keuring is gegaan en functioneert als een nieuw toestel. Zo wordt het toestel technisch gecontroleerd, waar nodig gerepareerd en gereinigd. Gratis en verzekerd wordt het toestel opgestuurd waarbij een garantieduur van maar liefst 2 jaar wordt geboden.Waarom dit model?
Hoewel dit toestel in eerste instantie niet vernieuwend lijkt aan de buitenkant, wordt de iPhone SE toch bestempeld als de krachtigste 4-inch telefoon ooit. Zo heeft dit toestel een twee keer snellere processor dan de iPhone 5S en schiet je net zulke scherpe fotoÕs als de iPhone 6S door de 12-MP camera. Liever toch een video? Geen probleem! De iPhone SE schiet namelijk videos met een kwaliteit in 4K! Dit allemaal verpakt in een vertrouwd design in de kleuren zilver, goud, spacegrijs of rosŽgoud. Oftewel perfect voor zowel zakelijk als privŽ gebruik. Service wanneer je het nodig hebt!
Toch nog vragen over het betreffende toestel? Onze klantenservice staat elke werkdag weer opnieuw voor je klaar. Ook na de aankoop van het toestel staan wij klaar om alle vragen te beantwoorden.